13 Aralık 2011 Salı

En Iyi 6.Adam #1 Mike Ehrmantraut

Basketbolu yakından takip edenler bilir, sezon sonu verilen ödüller arasında "En İyi 6.Adam" ödülü de vardır. Bu ödül, oyuna sonradan girip, yaptığı katkıyla takıma en cok katkı sağlayan oyuncuya verilir. Biz de bu ödülü dizi oyuncularına vermeye karar verdik. Ödül verdiğimiz oyuncular için aradığımız özellikler şunlardır; ödülü alacak oyuncu dizinin ana karakterlerinden biri olmamalıdır, diziden çıkartılması halinde dizide çok büyük bir boşluk yaratmamalıdır ama varlığı dizide fark yaratmalıdır.

Breaking Bad dizisinin "iş bitiren adamı" Mike Ehrmantraut, yukarıdaki tanıma en iyi uyan karakterlerden birisidir. Gus'ın sağ kolu olan, aynı zamanda Saul Goodman'in ortalık iyice karıştığında "gel bu işi çöz, beni kurtar" dediği adamdır Mike.

Kendine has tavrıyla, sessiz sedasız iş bitirmesiyle, yeri geldiğinde Jesse'ye göz kulak olmasıyla, yeri geldiğinde de onu yoldan çıkarmayı deneyen Walt'un ağzını burnunu kırmasıyla, Breaking Bad dizisinin onemli figürlerinden biridir. Yürüyedur Mike Ehrmantraut ! ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder