15 Aralık 2011 Perşembe

En Akılda Kalan Replik #2 House MD 8.5

House'un Dr.Jessica Adams'a "gerçekler" üzerine yaptığı konuşma;

"Chase: Gitmeyen iki donörden ikisinin de potansiyel uyum testleri negatif çıktı. Doğruyu söylemek bu adamın ölümüne sebep olabilir.
Adams : Karısını aldattığını itiraf etmesini söyledim, işlediği tüm suçları değil.
Park : Herkes böyle yapsaydı bir daha kimseye donör bulamazdık.
Adams : Herkes arkadaşlarına yalan söylemez, onları aldatmaz veya onlardan çalmaz.
Chase : Hayır, yaparlar. Belki herkes bu adam kadar yapmaz ama insanlar sadece doğruyu söylese dünya muhtemelen bir gecede yerle bir olurdu.
Adams : Bazıları şu anda yerle bir olduğunu düşünüyor. Belki de kimse yalan söylememiş olsa...
House : Aman ne şeker! Göğüslerinden bahsediyorum. Aşırı derecede ciddileştiğinde hoppala oluyorlar. Gerçek. Rahatsızlık verici, değil mi? Biraz daha gerçek, fark etmemin sebebi Chase'in onlara bakıyor olması. Asla itiraf etmez, çünkü seni gücendirmek istemiyor. Aynı sebepten dolayı seninle sevişme fantezisi kurduğunu da söylemez. Dürüst olmak gerekirse, karşılaştığın tüm erkekler seninle sevişme fantezisi kurmuştur. Yalan söylerler, çünkü bilirsen muhtemelen onlarla sevişmek istemezdin. Ayrıca bunların bazıları son dakika yalanlarıdır. Ve burada büyük bir tanesi var, bunu zaten biliyordun ama bilmiyormuş gibi davrandın çünkü bu sana kendini daha medeni hissettiriyor. Çoğu insan, gerçeği görmezden gelmeyi daha kolay bulur. Taub'a sor. Hastamız hiç olmayacak naklini sabırsızlıkla bekliyor. Pervasız ve aşırıcı olmalıyız. Karaciğer tomografisi çekin, hasarlı bölgeyi bulun ve çıkarın. Umarım kalan kısmı yeterli olur da geniş sprektrumlu antibiyotik tedavisine başlayabiliriz. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder